Nyheter

Følg med på siste nytt fra NMA Klinikken!

Fantastisk Artikkel Fra Prof. Arnold Berstad

18 January

En stor ydmyk takk til Professor Arnold Berstad for hans utrettelige jobb med fordøyelsesproblemer og plager. Hans artikkel beskriver mange av de sider/årsaker/symptomer som er gjort i mange andre medisinske kretser. Det som gjør denne artikkelen så spesiell, er at Berstad ser kroppen som en helhet i makromikroskopisk forstand. Dette er i tilegg bekreftet i mange medisinske/vitenskapelige studier.

Vi som har jobbet med fordøyelsesplager i mange tiår, kjenner oss meget godt igjen i så godt som alt hva denne artikkelen beskriver. Her kan også nevnes; Dr.Reichelt’s store arbeide med stor fokus på mage-tarm/hjernen.

NMA Klinikken har i alle år jobbet med akkurat denne type problemer, og vi føler det derfor serdeles viktig at vi deler dette, og at vi samtidig fortsetter å jobbe videre med forskningen og utviklingen angående dette området. Pasienter som kommer med symptomer/plager i forskjellige steder i kroppen, som ikke er av type klassisk årsak, er og blir en stor utfordring for å finne årsaken til det som ligger til grunn for dette. Således har vi også en rekke utstyr som gjør det lettere for å kunne påvise de eksakte årsakene til pasientens plager. Dette er noe vi benytter oss av daglig,også i samarbeide med spesialister på de respektive fagområder.

Nok en gang; En stor takk igjen til Prof.Arnold Berstad

Artikkel Prof.A.Berstad

Kommentarer

kommentarer