Om NMA Klinikken

ÅRSAKS-og UTREDNINGSSENTERET i BIOLOGISK MEDISIN – NMA KLINIKKEN DRAMMEN

Etter mellom 20 og 30 års drift har NMA Klinikken alltid vært i forkant, og har alltid vært med på utviklingen i spesialistutstyr, tester, sammen med profesjonelle kolleger både på klinikken og i vårt stadig voksende nettverk utenfor. Vi vil alltid strebe for å være i forkant når det gjelder videre- og spesialistutdanning, og på å være oppdatert i forhold til nyeste forskning. I tillegg har vi igjennom lang tid knyttet oss opp til spesialister for videre-utredninger og de fremste innen spesielle og de mest kompetente innenfor utstyr. Både i inn og utland. Dette gir pasientene våre og oss en trygghet og styrke for å komme lengst frem mot en endelig løsning av årsaken og derav plagene de enn måtte inneha. Klinikken er bygget opp med en faglig del og en administrativ del, med ansvarlige personer. I tillegg har vi flere profesjonelle spesialister som vi eventuelt henviser til hvis det skulle være nødvendig. Noe som tilbyr en god effektivitet, trygghet og tyngde – alltid med pasienten i fokus.

-En førstegangs konsultasjon hos oss vil alltid være individuell og kan vare i minimum 2-3 timer. Mulig enda lengre da vi arbeider med klienten til vi kan si oss igjennom det som måtte trenges. Da alle de tester som gjøres på klinikken samme dagen er noe pasienten får besvart og forklart samme dagen de kommer til oss. Dette danner grunnlaget for den behandlingen den individuelle blir tilbudt, og også for å kunne ha mulighet til å starte tidligst mulig.

Vi har flere rom på klinikken. Alt i fra et fullverdig laboratorium og også andre behandlingsrom. Her gjøres en rekke forskjellige tester og utredninger som blant annet:

-Urinprøve-Måler 8 forskjellige, også med mikroskopiéring om nødvendig

-Spyttprøve

-Blodprøver – ordinær standard-fra Roche. I gjennomsnitt 10 sticks (kun et stikk i finger).                   Men også egne spesialprøversom, influenza, EPV, CRP, HP, FECAL etc

-Spesial BT-måling m/ O2 metning

-Lipidmåling/BMB

-Stoffskiftetesting

-Ordinær mikroskopiering av blod og eventuelt andre organiske væsker.

-Bio Resonans i enkel grunnleggende form. For test av matintoleranser du kan ha. Vi har også mer avanserte prøver her som kan sendes av gårde å måle vel 100 forskjellige matvarer, men dette gjøres eventuelt da man er kommet lengre ut i behandlingen.

-Quantum Resonans Analyzer/Kvante-resonanstest. Dette er en mindre versjon av hva de bruker på astronautene i N.A.S.A. Den bruker magnetfeltene i kroppen og går igjennom rundt 650 analyser i kroppen. Alt fra beinmargen til hårtuppen. Denne tar under ett minutt, men kan også benyttes til å analysere hvert organ meget grundig med utdypende rapporter. Disse rapportene forsvinner aldri ra systemet og kan til enhver tid hentes ut ved behov for dette.

-Max Pulse (fra Medicore) – Måler alt i fra forskjellige rater i hjertet, elastisitéten i blodårene, hjerteslag per minutt (høyt/lavt). Testen tas på 3 minutter.

-Innledende og avsluttende grundig anamnese og gjennomgang av alt du har gjort på klinikken.

-Pasientene får med seg en stor mengde svar og informasjon med seg hjem. Samtidig ligger det i hele opplegget at vi har kontinuerlig kontakt, både på oppfølging, på telefon/epost og på medier forøvrig. Dette er veldig viktig for oss og pasienten.

Det skal i tillegg informeres om at vi også har ekspertise på huset hvor man kan bestille avanserte og ennå mer inngående timer til både Bio Resonans og Mikroskopiéring. Vi er nemlig så heldig at vi har et nært samarbeid med en Bio Resonans-terapeut som kan tilby en full bio resonans-analyse m.m. Og på klinikken -en terapeut som kan tilby en full time med mørkefelts-mikroskopi/spesial-mikroskopi. Disse timene kan også ta mye tid og gå igjennom og forklare, men gir oss uendelig mye informasjon.

Alt i alt har kvalitet alltid vær bedre en kvantitet for oss på klinikken og igjen; den viktigste faktoren hos oss på NMA er: DEG!

NMA KLINIKKEN ble startet av Harald André Mortensen, som har lang erfaring gjennom mange år i det offentlige helsevesen, undervisning i Naturmedisin i snart 25 år, og vel så lenge med klinikkdrift.

NMA Klinikken er et spisskompetansesenter, som har årsakutredning som sin store styrke. Vi har mange typer spesialfagområder, deriblandt Kosthold/Ernæring , Akupunktur , Cranie Sacral terapi, Muskel/Skjelett/Idrettsterapi , cryoterapi og mye mer. Men de områdene vi jobber mest med nå om dagen er LGS/Leaky Gut Syndrome og LFS/ Lock Foot Syndrome/Whiplash. Vi har et fullt oppdatert og profesjonelt laboratorium, hvor vi tar blodprøver , antigentester for matintoleranse , mikroskopering, urinprøver etc.

Vi legger vår ære i å gi alle pasienter en grundig sjekk og en særdeles god konsultasjon hos alle våre profesjonelle medarbeidere. Vi utfører også avanserte tester til utredning både til inn og utland hvis dette skulle være nødvendig. En annen ting man kanskje blir overrasket over da man kommer hit første gang, er at hos oss får du svar på alle prøver innen 20 minutter.

Etter så mange år sammen med så mange profesjonelle terapeuter om bord og rundt oss, tror jeg ennå ikke vi ikke har klart å finne årsaken, og derav ikke klart å kunne hjelpe. Dette er noe som selvsagt motiverer til fortsette å drive, fortsette å utvikle, og aldri gi opp å lære.

Your Health Our Priority