Nyheter

Følg med på siste nytt fra NMA Klinikken!

Melkens påvirkning i kroppen

05 November

Et lite utdrag av den dokumentasjonen som er kommet. (Utdrag fra “Din verdifulle helse” av Øivind Otto Hansen)

I “gamle dager” fikk vi melk som det lå et tykt lag fløte på toppen av. I dag finner vi det ikke lenger. I dag er melken homogenisert. Under prosessen brytes fettet ned til ørsmå molekyler og det forårsaker en mengde immunproblemer i kroppen.

Det er faktisk dokummentert at helmelk er en av hovedårsakene til diabetes og bukspyttkjertelsykdommer, fordi de små cellene kommer inn i blodstrømmen og forårsaker en immunrespons.

Proteinene fra melkeprosessen og proteinene i vår egen bukspyttkjertel er meget like. Etter flere år med drikking av dagens melk vil immunsystemet bli forvirret og tro at cellene i bukspyttkjertelen er de samme som cellene i melken som de har angrepet i mange år, og det starter opp med å gå til angrep på bukspyttkjertelen, med autoimmun sykdom som resultat

Kommentarer

kommentarer