Nyheter

Følg med på siste nytt fra NMA Klinikken!

Hospitanter søkes – OPPDATERT!

22 November

NMA Klinikken har over mange år hatt hospitanter som et viktig ledd i terapeuters hverdag. Som sisteårs student kan du søke om plass hos oss ved klinikken 50%-stilling.Et viktig tiltak for studentene er å bli mer selvstendig og sikker i sine prosedyrer – Her med fagveileder som din kontaktperson.

Vi har hatt god erfaring og godt samarbeid med NAV og derav kunnet skreddersy et opplegg som passer individuellt. Erfaringsmessig er det formålstjenelig for studenten å bruke 3 til 6 måneder som hospitant.

NMA har over tid i sine vel 25 år i drift, utviklet seg til å bli et kompetansesenter i årsaksutredning inn mot LGS (Leaky Gut Syndrome), utbrenthet, Lock Foot-terapi, samt de mest vanlige behandlingsformene som Akupunktur, Akupressur, Homeopati, Bioresonans, Manuell-terapier med mer. Hos oss er et av de viktigste mål å kunne gi et tverrfaglig behandlingsopplegg.

Som hospitant blir du satt i aktivt arbeide på det du har studert av klinisk arbeide med klienter, med og uten veileder tilstede. Du vil bli tilbudt internt/eksternt kurs fritt, som tilbys etter avtale.

Vår lange og gode erfaringer med hospitanter gir seg utrykk i samhandling i et tverrfaglig team med vekstutvikling og trivsel som målsetting.

Klinikken holder også deler av uniformsbekledning, samt andre goder. Er du interessert, send oss din henvendelse via kontaktskjema, eller på email. Ferdig utfylt med personalia, merket med hospitering. Send oss gjerne også en CV eller en oppstilling om deg selv.

Du vil da få en tilbakemelding fra oss innen 3 uker.

Kontakt oss her!

Kommentarer

kommentarer