Nyheter

Følg med på siste nytt fra NMA Klinikken!

ETT AV ÅRETS STORE BEGIVENHETER!

07 April

03. til 05. Juni i år får vi besøk av spesialist Greg Wiater fra Gran Canaria. Han skal holde kurs og forelesning i en meget spesiell terapiform som heter Neural Synchronization Therapy/NST. Dette seminaret er tilrettelagt for terapeuter/helsepersonell som allerede har erfaring, som vil skaffe seg ytterligere en spisskompetanse i faget. Denne spesielle terapien vil være en stor ny egenskap og et meget bra supplement til terapien man allerede jobber med. Her kommer mer informasjon om terapien, seminaret og Greg;

NST Kurs Flyer NST Kurs Beskrivelse NST Kurs Om Greg

Sjekk også ut hans hjemmeside www.centrogoa.com for ytterligere mer info om han og hans arbeide. Under følger en kort presentasjon fra Greg om NST og kurset.

Neural Synchronization Therapy Course with NMA Klinikken Norway

Kursdagene vil vare fra klokken 10:00 på formiddagen til ca. klokken 17:00, med 1 times lunch imellom. Man vil få utlevert fagstoff/kompendium til kurset. Påmeldingen er bindende. Kurset koster kroner 4500,- og man vil få med seg diplom siste dagen Søndag. For påmelding, benytt Kontaktskjema eller en epost direkte på post@nma-klinikken.no og du vil motta en bekreftelse med informasjon og detaljer om hvor seminaret skal avholdes etc.

Påmeldingsfrist for NST Kurset er 20.05.2016

Kommentarer

kommentarer